دانشمندان چینی موفق به ساخت واکسن خوراکی کرونا شدند

دانشمندان چینی موفق به ساخت واکسن خوراکی کرونا شدند

رشتکده،  به نقل از باشگاه خبرنگاران: یکی از اساتید دانشگاه تیانجین در نزدیکی پکن اعلام کرد این دانشگاه موفق به ساخت واکسن خوراکی ضد کرونا شده‌ است. طبق اعلام این دانشگاه این واکسن همچنین می‌تواند به عنوان یک درمان بالقوه برای بیماران آلوده باشد. به گفته این رسانه، یکی از مبتلایان چهار دوز از این واکسن را استفاده کرده و تاکنون هیچ عوارض جانبی را تجربه نکرده است.به گفته گلوبال تایمز این واکسن خوراکی از ساکارومایسس سرویزیا به عنوان حامل مواد غذایی استفاده می کند و پروتئین موجود در آن، ویروس کرونا را شناسایی کرده  و با تولید آنتی بادی‌ها به مبارزه با این ویروس می‌پردازد. در حال حاضر این دانشگاه به دنبال شرکای لازم برای انجام کارآزمایی بالینی است.

اشتراک این مطلب

K2_AUTHOR

رشتکده
برای ارسال نظر وارد سایت شوید

درباره ی ما

پایگاه خبری رشتکده، خبرگزاری کلانشهر رشت

آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه

کاربر گرامی برای اطلاع از آخرین مطالب سایت، در خبرنامه رشتکده عضو شوید.